Nasza oferta
Białka pochodzenia zwierzęcego skrobie mieszanki funkcjonalne aromaty i przyprawy warzywa i rośliny przyprawowe w postaci suchej (granulowanej) warzywa i rośliny przyprawowe w postaci pasty lub koncentratu paniery i grzanki kultury starterowe żelatyny nowatorskie "systemy" do produkcji gotowych wyrobów

- białka pochodzenia zwierzęcego:
Produkty z szeroką gamą typowych cech, zachowując gatunkowość (wieprzowe, wołowe, drobiowe). Charakteryzuje je w zależności od rodzaju wysoka funkcjonalność, poprawa czy też nadanie smaku. Produkty nie są modyfikowane genetycznie (G.M.O. free), jak i również nie zawierają żadnych składników alergennych(produkty naturalne).
Białka wieprzowe
Apropork
Aprored
Aprothem
CC400
CCI200
Excel Pro P Fat Analog
Excel Pro P 85 SHI
HC Premium
HF595
InterPro95-2
LC300
PG80
ProBase P100
Białka wołowe
BCF90
BSI80
BTP80
Emulsan Kap
ProBase B100
Białka drobiowe
CPN003
CPS003
HCP Premium LT20
HCP Premium LT45
HTP Premium LT45
Skrobie
Skrobia naturalna obrabiana w sposób zmieniający jedną lub więcej jej początkowych właściwości fizycznych lub chemicznych.
Modyfikowanie skrobi ma na celu poprawę właściwości funkcjonalnych lub nadanie jej nowych cech i nie ma nic wspólnego z modyfikacją genetyczną.
Adamix CS - acetylowany adypinian diskrobiowy
Adamix HS - acetylowany adypinian dwuskrobiowy
LU1412-2 - fosforan diskrobiowy
LU1414-1 - acetylowany fosforan diskrobiowy
LU1420 - skrobia acetylowana
LU1422-2 - Acetylowany adypinian diskrobiowy
LU1431-1 skrobia natywna
Spomix - produkt utlenienia i termicznej obróbki skrobi
Mieszanki funkcjonalne
Gotowe do użycia kompozycje oparte na najwyżej jakości składnikach, dobrane w oparciu o wiedzę i doświadczenie.
- aromaty i przyprawy
Aromaty podobnie jak przyprawy naturalne są nieodzownym dodatkiem do wszelkiego rodzaju wyrobów. Są znane i towarzyszą przetwórcom od lat.
- warzywa i rośliny przyprawowe w postaci suchej (granulowanej), w postaci pasty lub koncentratu
Naturalne produkty z wyselekcjonowanego surowca o szerokim zastosowaniu w przemyśle spożywczym i gastronomicznym (Horeca), w różnych wersjach.
- paniery i grzanki
Wypiekowe paniery zewnętrzne, wewnętrzne, predasty, battermixy jak i systemy panierowania dostosowane zarówno do potrzeb jak i parku maszynowego klienta
- kultury starterowe
Odpowiednio wyselekcjonowane drobnoustroje, dodawane do żywności w celu poprawy jej wyglądu, zapachu, smaku, wydłużenia trwałości.
-żelatyny
Bogata oferta żelatyn wieprzowych i wołowych łącznie z żelatyną do nastrzyku
- nowatorskie "systemy" do produkcji gotowych wyrobów