Nasza oferta

Białka pochodzenia zwierzęcego skrobie mieszanki funkcjonalne aromaty i przyprawy warzywa i rośliny przyprawowe w postaci suchej (granulowanej) warzywa i rośliny przyprawowe w postaci pasty lub koncentratu paniery i grzanki kultury starterowe żelatyny nowatorskie "systemy" do produkcji gotowych wyrobów

Nasza oferta

 - białka pochodzenia zwierzęcego:

Produkty z szeroką gamą typowych cech, zachowując gatunkowość (wieprzowe, wołowe, drobiowe). Charakteryzuje je w zależności od rodzaju wysoka funkcjonalność, poprawa czy też nadanie smaku. Produkty nie są modyfikowane genetycznie (G.M.O. free), jak i również nie zawierają żadnych składników alergennych(produkty naturalne).

 

Białka wieprzowe

Apropork  

Aprored 

Aprothem 

CC400

CCI200

Excel Pro P Fat Analog

Excel Pro P 85 SHI

HC Premium

HF595

InterPro95-2

LC300

PG80

ProBase P100


Białka wołowe

BCF90

BSI80

BTP80

Emulsan Kap

ProBase B100

 

 

Białka drobiowe

CPN003

CPS003

HCP Premium LT20

HCP Premium LT45

HTP Premium LT45


Skrobie

Skrobia naturalna obrabiana w sposób zmieniający jedną lub więcej jej początkowych właściwości fizycznych lub chemicznych.

Modyfikowanie skrobi ma na celu poprawę właściwości funkcjonalnych lub nadanie jej nowych cech i nie ma nic wspólnego z modyfikacją genetyczną.

Adamix CS - acetylowany adypinian diskrobiowy

Adamix HS - acetylowany adypinian dwuskrobiowy

LU1412-2 - fosforan diskrobiowy

LU1414-1 - acetylowany fosforan diskrobiowy

LU1420 - skrobia acetylowana

LU1422-2 - Acetylowany adypinian diskrobiowy

LU1431-1 skrobia natywna

Spomix - produkt utlenienia i termicznej obróbki skrobi


Mieszanki funkcjonalne

Gotowe do użycia kompozycje oparte na najwyżej jakości składnikach, dobrane w oparciu o wiedzę i doświadczenie.

 - aromaty i przyprawy

Aromaty podobnie jak przyprawy naturalne są nieodzownym dodatkiem do wszelkiego rodzaju wyrobów. Są znane i towarzyszą przetwórcom od lat.

 - warzywa i rośliny przyprawowe w postaci suchej (granulowanej), w postaci pasty lub koncentratu

           

Naturalne produkty z wyselekcjonowanego surowca o szerokim zastosowaniu w przemyśle spożywczym i gastronomicznym (Horeca), w różnych wersjach.


 - paniery i grzanki

Wypiekowe paniery zewnętrzne, wewnętrzne, predasty, battermixy jak i systemy panierowania dostosowane zarówno do potrzeb jak i parku maszynowego klienta

 - kultury starterowe

Odpowiednio wyselekcjonowane drobnoustroje, dodawane do żywności w celu poprawy jej wyglądu, zapachu, smaku, wydłużenia trwałości.

 

-żelatyny

 

Bogata oferta żelatyn wieprzowych i wołowych łącznie z żelatyną do nastrzyku

 - nowatorskie "systemy" do produkcji gotowych wyrobów

Kontakt

Skontaktuj się z nami