Firma Inter JJP zajmuje się magazynowaniem i dystrybucją dodatków funkcjonalnych i przypraw dla przemysłu mięsnego. Najważniejszym celem Inter JJP jest świadczenie usług najwyższej jakości i podejmowanie tylko takich działań, które spełniają wymagania i oczekiwania Klientów. Inter JJP podejmuje współpracę z firmami pracującymi w oparciu o nowoczesne technologie i z zakładami preferującymi produkcje wyrobów tradycyjnych. Skuteczne konkurowanie na rynku, a także dbałość o zyskanie uznania Klientów, wymagają utrzymania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności opartego na normie PN-EN ISO 22000.
W naszych działaniach stawiamy sobie następujące cele:
- Ciągłe doskonalenie sytemu zarządzania bezpieczeństwem żywności opartego na wymaganiach normy PN-EN ISO 22000.
- Bieżąca analiza potrzeb i rozpoznawanie oczekiwań klientów umożliwiających budowanie trwałych relacji z Klientami.
- Profesjonalne świadczenie usług odpowiadających wymaganiom Klientów oraz szybkie dostosowanie do ich nowych potrzeb.
- Monitorowanie jakości wykonywanych usług poprzez analizę opinii Klientów i prowadzenie auditów wewnętrznych.
- Zapewnienie wysokich reżimów higienicznych na etapach obrotu i magazynowania.
- Komunikację wewnętrzną i zewnętrzną, mającą na celu wymianę informacji o zagrożeniach dla bezpieczeństwa produktów w łańcuchu żywnościowym.
- Ciągłe podwyższanie i rozszerzanie kwalifikacji zawodowych personelu poprzez system szkoleń rozwijających kompetencje personelu w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
- Stworzenie właściwej infrastruktury technicznej oraz kreowanie przyjaznego środowiska pracy.
- Zapewnienie rozwoju przedsiębiorstwa poprzez optymalizację kosztów własnych i podnoszenie stopnia wykorzystania zasobów.
- Umocnienia dobrej pozycji i wizerunku firmy na rynku i pozyskania nowych rynków zbytu.
Zarząd Inter JJP zapewnia, że polityka bezpieczeństwa żywności jest zrozumiała i wdrożona, zgodna z wymaganiami przepisów prawa oraz uzgodnionymi wymaganiami klienta w zakresie bezpieczeństwa żywności, a system zarządzania bezpieczeństwem żywności jest utrzymywany i nadzorowany.